post image

"Sancho känner av pressen nu"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Thomas Delaney säger att Jadon Sancho börjar känna av pressen av att hårdbevakas i brittisk media. 

Sancho lämnade Manchester City för spel i Dortmund sommaren 2017 och har under sin tid i Tyskland blommat ut till en av Europas största talanger. Han är Manchester Uniteds främsta transfermål inför sommaren och hans lagkamrat i Dortmund, Thomas Delaney, säger att Sancho – som fått viss kritik för sina prestationer för Dortmund sedan omstarten av Bundesliga – nu börjat känna av pressen från England.
”Han är definitivt en av de största talangerna jag spelat med. Med en sån talang kommer mycket press och jag tror han långsamt börjar känna av den pressen från det engelska landslaget och klubbarna som nu cirkulerar. Fram till nu har han varit en talang som presterat väldigt bra – bättre än vad han förväntats göra. Men det skulle alltid komma ett nästa steg och det kommer nu bli intressant att se. Nästa steg i hans karriär och utveckling.”
”Kollar man bara på hans skills så har han definitivt vad som krävs för att bli en av världens fem största spelare. Man kan se stora talanger försvinna, men jag skulle säga att han redan gjort tillräckligt för att bevisa sig själv. Han är 19 (han är nu 20) och han är involverad i flest mål i ligan, tillsammans med Timo Werner och Robert Lewandowski. Det är otroligt, men han borde sträva efter ännu mer.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen