post image

Sabitzer om anledningarna till varför United går så dåligt

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcel Sabitzer ger sin teori om varför Manchester United ser så dåliga ut den här säsongen. 

Manchester United såg imponerade ut under stora delar av förra säsongen och man vann Ligacupen, kom trea i ligan och var i final i FA Cupen – även om formen må ha dippat under våren så var Ten Hags debutår att bedöma som en succé.

Den här säsongen går däremot ingenting rätt och man har tagit stora kliv bakåt i utvecklingen. Marcel Sabitzer, som var på lån i United under våren, pratar i en intervju med The Athletic om vad som står på och varför laget plötsligt underpresterar så grovt.

"Jag har en väldigt positiv känsla kring min tid där och jag har fortfarande kontakt med några personer där. Vad är det som händer? Det skrivs mycket, resultaten är inte bra, de har flera förluster på hemmaplan vilket nästan var otänkbart förra säsongen.  Och ägandesituationen är fortfarande ouppklarad. Man kan se vad det gör med ett lag. Jag tycker synd om dem för alla är bra killar och extremt hungriga på framgång."

"Casemiro, Luke Shaw och Lisandro Martinez är alla skadad - de är ledare som ger struktur och stabilitet till laget. Erik ten Hag gör specifika matchplaner och spelmönster, men om man saknar för många viktiga spelare och tvingas till för många förändringar så går saker förlorade från taktiktavlan ut på planen. Rytmen för spelarna stämmer inte och processen stämmer inte."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen