post image

Rykten: United var redo att betala £89 miljoner

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så visade Manchester United nyligen intentioner att vilja signa supertalangen Ansu Fati. 

Enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport så visade United nyligen intresse för Fati och klargjorde att man var redo att betala hela £89 miljoner för att signa honom. Barcelona ska dock ha avböjt erbjudandet och vill enligt tidningen ha hela £150 miljoner för att släppa 17-åringen.
Fati kom till Barcelonas akademi från Sevilla år 2012 och gjorde debut i förstalaget i augusti i fjol. Sedan dess har han gjort fyra mål i La Liga och ett mål i Champions League. Han blev Barcelonas yngsta målskytt någonsin med sitt mål mot Osasuna i höstas och den yngsta målskytten i Champions Leagues historia med sitt mål mot Inter i december.
Lionel Messi var en gång en supertalang likt Fati och den flerfaldiga Ballon d´Or-vinnaren ser stor potential i Fati.
”Jag gillar honom verkligen och försöker göra vad jag kan för att hjälpa honom. Han är en otrolig spelare och han har vad som krävs för att lyckas. Men jag skulle gärna se att de tar in honom gradvis så som de gjorde med mig (när jag var ung) – ta saker i lugnt tempo utan att sätta press på honom.”
United vill gärna rekrytera unga talanger, men huruvida det är sant att man skulle erbjudit £89 miljoner för Fati, låter vi vara osagt.
Källa: MEN

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen