post image

Rykten: United ute efter Valencia-back

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så är Manchester United intresserade av att signa Valencias vänsterback Jose Gaya. Men prislappen sägs vara väldigt hög. 

United behöver förstärka på nästa varenda position. Förutom kanske högerbacken och målvaktsposten. Även om anfallet och mittfältet är de absolut mest akuta områdena så kanske backlinjen hade mått bra av ett eller ett par tillskott också – och United har länkats framförallt med Ben Chilwell på vänsterbacken.
Den spanska tidningen Deportivo Valenciano menar dock att United är intresserade av att signa Valencias vänsterback Jose Gaya. Men enligt tidningen så blir det ingen billig historia – ca 100 miljoner euro uppges Valencia vilja ha för 24-åringen. Dvs beloppet för hans utköpsklausul.

I dagsläget är det Luke Shaw - som ofta är borta skadad - som normalt har positionen och backupen tar Ashley Young. Högerkanten hanteras av Wan-Bisaska, Dalot och även Young - som kan spela på båda kanterna - men bredden på vänsterkanten är begränsad.
Ben Chilwell tros vara Uniteds förstaval för positionen, men han har kontrakt till 2024 och kan bli svår att köpa loss från Leicester, speciellt eftersom United verkar se hans lagkamrat James Maddison som en prioriterad värvning. Och det kan bli svårt att köpa loss två nyckelspelare från samma klubb i samma fönster. Och man köpte dessutom nyligen deras stora ledare Harry Maguire.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen