post image

Rykten: United länkas med mexikansk anfallare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United förväntas förstärka anfallet redan under januarifönstret och nu ryktas man vara intresserade av 20-årige Jose Juan Macias

Frågan är om Uniteds offensiv någonsin varit såhär svag i bredd och kvalité.. men man vet om problemet och förväntas försäkra med anfallskraft så fort som möjligt. Förhoppningsvis redan i januari. Men Solskjaer har dock klargjort att man inte kommer panikaköpa något.
Nu hävdar den spanska tidningen Marca att United är intresserade av 20-årige Jose Juan Macias, som just nu spelar i den mexikanska klubben Club Leon, utlånad från Javier Hernandes pojkklubb Guadalajara.
Även Köln och Real Betis sägs vara ute efter Macias signatur.
Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

   1. Jag var tvungen att dela upp hela mitt inlägg i tre kommentarer och posta tre gånger och ta bort några meningar för att kunna posta min kommentar. Ingen aning om varför, för det var inget i mitt inlägg som bröt mot några regler?

    0
    0
 1. Man förstod hur det skulle gå när Lukaku skeppades utan att ta in någon ny för att bebisfacet tycker att Greenwood, Martial och Rashbeck skulle fixa det.. ??
  Nu jagar vi istället 20-åriga mexikaner i konkurrens med Köln och Real Betis och ingenting verkar vara på bättreingsväg….INGENTING!!

  1
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen