post image

Rykten: Tre klubbar i racet om Dybala

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Chelsea skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så är det nu framförallt tre klubbar som kommer göra upp i racet om Paulo Dybala, om argentinaren lämnar Juventus i sommar. 

Dybalas framtid är på tapeten igen. 27-åringens kontrakt med Juventus går ut sommaren 2022 och enligt den italienska tidningen TuttoSport så är både Manchester United och Chelsea redo att göra ett försöka att värva spelaren, om han blir tillgänglig i sommar. Rapporten fokuserar dock på Paris Saint-Germain, som man menar är favoriter till hans signatur.

Juventus manager Andrea Pirlo, sa i helgen såhär om Dybalas framtid.

”Jag har alltid sagt att Dybala är en viktig spelare och tyvärr har jag inte kunnat använda honom så mycket den här säsongen. Låt oss titta på nutid. För det är viktigare än framtiden.”

"Han har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt, så vi kommer ha honom här nästa säsong. Dybala är en spelare som gör skillnad. Jag hoppas på att kunna använda Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata och Dybala tillsammans."

Manchester United var starkt länkade med spelaren för ett par år sedan, men enligt rapporter i tidningarna vid den tidpunkten så lämnade man förhandlingsbordet efter att man fått en känsla av att spelaren inte riktigt ville göra flytten till Old Trafford.

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Chelsea senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen