post image

Rykten: Spelarna som toppar transferlistan

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United länkas med massor av spelare och enligt The Sun så är Atletico Madrids skicklige mittfältare Saul Niguez en av spelarna som toppar Ole Gunnar Solskjaers önskelista. 

Januarifönstret närmar sig och Manchester United kommer göra sitt bästa för att rekrytera förstärkningar i anfallet och förhoppningsvis även på mittfältet, för addera både mål och kreativitet – vilket båda varit bristvaror under hösten.
Solskjaer bekräftade i går i en intervju med Gary Neville för Sky Sports att man har resurserna på plats för att spendera, men att det krävs att rätt spelare finns tillgänglig – man kommer inte köpa bara för att köpa.

The Sun skriver nu att tre spelare som toppar Manchester Uniteds önskelista är -Atletico Madrids mittfältare Saul Niguez, Leicesters mittfältare James Maddison och Lyons anfallare Moussa Dembele.
Både Maddison och Dembele har varit frekvent länkade med United på sistone, men Saul har det inte pratas om mycket - även om han till och från länkats med United under flera år.
24-åringen har dock kontrakt med Atletico till år 2026, men en utköpsklausul på £135 miljoner.
Källa: The Sun
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen