post image

Rykten: Pogba mot De Ligt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i blaskan Daily Star så kan Manchester United tänka sig att skicka Pogba till Turin, om man får Matthijs De Ligt i motsatt riktning. 

United var förra sommaren starkt länkade med De Ligt, men han gick istället till Juventus för en prislapp på £67,5 miljoner. Men den f.d Ajax-kaptenen har inte haft det helt lätt under sitt debutår i Juventus. Svajig form och en del skadebekymmer har gjort att det hittills bara blivit 15 starter i ligan för mittbacken och Daily Star skriver nu att United kan göra ett nytt försök att få honom.
Tidningen skriver att United kan tänka sig att skicka Paul Pogba till Turin om man får De Ligt som delbetalning.
Exakt vad Pogba själv vill är oklart. Det har länge ryktats om att han vill bort från United till antingen Real Madrid eller tillbaka till Juventus, men det har också förekommit många rapporter om att han tänk om gällande sin framtid och nu kan vara sugen på att vara en del av det pånyttfödda Manchester United vi såg innan coroavirusets utbrott.
Enligt Daily Star tjänar De Ligt £180 000 i veckan i Juventus och United uppges vara redo att matcha lönen. Både Pogba och De Ligt representeras av Mino Raiola.

Källa. Daily Star

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Kicka ut Sanchez, bryt kontraktet eller gör vad som krävs för att få bort honom. Sedan är De Ligt’s lön inget hinder alls. Blir till och med pengar över att höja 3-4 andra spelares löner också om Sanchez bara kan dra. Ut med äcklet.

  0
  0
  1. Claes,
   För det första så tycker vi alla som du angående Sanchez.
   Platsar han inte, då ska han säljas.
   Problemet som Unuted har är att ingen verkar vara intresserad av att köpa honom. Annars hade han spelat för nåt annat lag.
   Jag ser bara en lösning och det är att köpa ut honom från sin kontrakt. Nackdelen är väl att det kommer bli väldigt dyrt att lösa ut honom, då han har väl två år kvar på sin kontrakt?
   United är en rik klubb och har råd att lösa ut honom. Så frågan är väl snarare om United vill lösa ut Sanchez. Jag tror inte att Sanchez kommer kräva 100% av kvarstående lön, men troligen vill han behålla mer än hälften alla fall.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen