post image

Rykten: Pochettino hoppfull om Unitedjobbet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är Mauricio Pochettino fortfarande hoppfull om att kunna ta över Manchester United. 

Pochettino har varit ledig sedan han fick sparken från Tottenham för ca tre månader sedan och enligt The Mirror så är han fortfarande hoppfull om att posten som manager för United ska bli ledig inom en snar framtid. Enligt tidningen så har Pochettino sagt till nära vänner att han just nu laddar batterierna, men att han vill ha en ny anställning i sommar och att preferensen är Premier League och han är intresserad av Unitedjobbet.
Men United kommer endast överväga att sparka Solskjaer om man skulle misslyckas med att starkt utmana om en topp-fyra-plats i Premier League och sluta utanför topp-sex – likt förra årets bedrövliga säsongsavslutning då man förlorade tre och kryssade två av sina fem sista matcher. En liknande situation skulle ”säkerligen” innebära slutet för norrmannen, skriver tidningen.
Det återstår 13 matcher av säsongen och United ligger just nu 8:a i tabellen, sex poäng efter Chelsea på fjärdeplatsen med Everton (en match mer spelad) Sheffield United och Tottenham före sig i tabellen.
Källa: Mirror

.
 

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

 1. Når Ole Topp 4 eller vinner EL så kan han få stanna. Om inte så ska han bort även om vi hamnar på 5e plats med 1 poäng bakom topp 4 eller kommer till EL final ( vilket just nu ser väldigt osannolikt ut) så ska han lämna.
  Sen om det blir Poch eller någon annan kan jag inte säga så mycket om. Oavsett vilken tränare det blir så kommer laget att lyftas. Allegri hade inte varit dumt det heller men vi får väl ta det när den tiden är inne.

  4
  11
 2. Signa Pochettino så fort som möjligt. Ole kommer inte ta oss till topp fyra. Sen nästa säsong har vi en bra start för säsongen med några bra värvningar till.
  Låter vi Ole vara kvar och leda oss utanför topp fyra blir det för kostsamt.
  En superbra deal vore om Ole är prestigelös och är kvar i staben. Han har ett United hjärta vilket är guld värt men han är inte riktigt där än som huvudtränare för oss!

  18
  6
 3. Förhoppningsvis blir Poch ManUtds tränare, avsevärt bättre tränare än OGS erfarenhetsmässigt och meritsmässigt.
  Men,,, supportrarna ska inte ha höga förväntningar OM Ed Woodward är kvar. Utan att anställa en sportchef som har mandat och befogenhet av att planera transferpolicy, stabsrekrytering … mm så kommer Poch ha samma öde som LVG och Mourinho hade i ManUtd.

  17
  1
   1. Det som kan räknas som bra meriter är att utmana varje år om top4 och att spela CL final utan dyra värvningar. Poch kunde utveckla okända och normala spelare som var på lokalnivå till att bli som världsklass spelare. En sådan tränare behöver ManUtd ha.

    18
    2
 4. Ny manager är ett av de måsten som måste göras i klubben. Men det måste till en förändring i styrelsen också, där bl a en etablerad sportchef måste anställas! Den här gången måste allt göras ordentligt vid nyrekrytering/ar och ske med en planläggning, en idé och spelstruktur som ska föra klubben framåt rent sportsligt. Tar man in en skicklig sportchef och en likaså manager, så måste de uppbackas på rätt sätt också den här gången! Och då menar jag inte summan som de får spendera, utan hjälpen att få in just de spelarna som de vill ha som man är säkra på är rätt för den specifika spelstrukturen man eftersträvar till 110%. Gärna mer scouting världen över för möjligheten att kunna fynda guldkorn. Och även se till att kunna göra klart affärerna i god tid (som övriga toppklubbarna i Europa klarar av utan problem) och inte dra ut på allt in i det sista.
  Kort sagt: Den nya sportchefen och managern måste se igenom vad man kan göra med det utvalda antalet ur befintlig spelartrupp. Och sedan kartlägga, så alla vet sina roller och därigenom successivt bygga upp motivationen i truppen, så att alla ger allt för klubbmärket! Och under transferfönstren gå efter spelare som har rätt kvalité, rätta mentaliteten och passar in i just den spelstrukturen som man vill skapa, så att man ser framstegen kontinuerligt (ljuset i tunneln) för klubbens kommande framgångar.

  21
  1
 5. Jag personligen tycker att OGS ska stanna kvar en säsong till, jag är emot att sparka tränare så fort det ser dålig ut. United spelar bättre fotboll jämfört med hur dem spelade under Mr mo, jag kan garantera er att det kommer bättre ut när vi får tillbaka några spelare. Så nej till att byta tränare.

  10
  36
  1. Håller helt med dig, är också emot att sparka tränare. Det har ju inte fixat något än så ser det inte som lösningen nu heller. Problemet är högre upp än på tränarposten anser jag.
   Om nu Poch blir tränar för United så räknar jag inte med mer framgång än nu, han gjorde det okej i Tottenham, men vann NOLL titlar. Vilket gör iaf mig väldigt tveksam till om han är rätt man att föra United upp till toppen igen.

   9
   40
 6. Problemet är väl att Poch krävde full kontroll över transfers i Spurs, vilket inte Levy släppte till. Samma problem kommer han ju även få i United då Woodward inte släpper greppet frivilligt och våra ägare Glazyrerna bara är intresserad av att tjäna pengar, som just Woodward de facto är grym på att fixa oavsett resultat. Så ändrar man ingenting i den sportsliga styrningen så ser nog framtiden likadan ut oavsett tränare.
  Visst vi kanske kan komma fyra med en bättre tränare och några överbetalda dyra nyförvärv, men det känns inte riktigt som att det är det som ska vara vårat mål!

  3
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen