post image

Rykten: Nya lönekrav kan stoppa transfern

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport kan Erling Braut Hålands nya lönekrav innebära att övergången till Juventus inte blir av. 

Håland har varit starkt länkad med United under hösten och Solskjaer och Woodward ska nyligen ha rest ned till Österrike för ett privat möte med spelaren och hans representanter. Tidningarna har den senaste månaden sett United som favoriter till hans signatur, men den senaste veckan har uppgifter i Italien gjort gällande att han nu är mycket nära att komma överens med Juventus.
United, RB Leipzig, Borussia Dortmund och Juventus har alla klargjort att man är redo att betala hans utköpsklausul – son enligt vissa uppgifter är £17 miljoner och enligt andra uppgifter är närmare £25 miljoner – men Turin-tidningen Tuttosport har de senaste dagarna skrivit att 19-åringen nått en muntlig överenskommelse med Juve gällande ett kontrakt värt £6.5 miljoner om året – vilket ger en veckolön på ca £125 000.

 
Nu skriver dock samma tidning i en ny rapport - via The Mirror - att spelaren och hans representant Mino Raiola kräver ett större personligt kontrakt. Enligt rapporten är man ute efter en årslön på £8.8 miljoner - en summa Juventus inte nödvändigtvis kommer gå med på att betala norrmannen.
Håland har varit höstens succéman med 28 mål på 22 framträdanden för sitt RB Salzburg, varav åtta i Champions League-gruppspelet.
Källa: Mirror
 
 

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

  1. The Manager,
   Skit i Raiola när de handlar om så här bra spelare. Tycker fan han känns som anfallaren som kan fr det att lossna i målslyttet för oss igen.
   Han går in direkt i min fantasy elva om han kommer kan jag lova. Hoppas hoppas 🙂
   Tycker han e en av de mest ntressanta, unga spelaena på marknaden just nu.

   0
   7
 1. Aha visste inte han va klar för dortmund. Aja då har man ett nytt lag att följa då 🙂
  Jakten efter en ny anfallare till fantasyn fortsätter nu när håland gick till dortmund, vardy verkar va bänkad och rashford inte presterar. Funderar på auba kanske han verkar ha bra form nu va?

  0
  4
 2. förstår inte ens varför vi diskuterar anfallare när vi blöder i mitten.. vi behöver möjligtvis en ytter men det är inte lika akut som en mittfältare som går rakt in i elvan!
  en eller två mittmitt under januari fönstret, och skeppa iväg en, helst Matic då han på nåt känns utanför truppen på många olika sätt, han känns inte ett dugg intresserad av klubben i dagsläget. Vi behöver en defensivtänkande mittfältare som kan konkurrera med MCT och Fred samt en offensivmittfältare. Mata bör vi skeppa iväg till sommaren då han är slut, tyvärr!

  7
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen