post image

Rykten: Man City dammar intresset för Alexis

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt diverse tidningar så är Manchester City intresserade av att signa Alexis Sanchez i sommar. 

Ni minns hur det var. Alexis såg ut att vara på väg till Manchester City, men United dök upp från ingenstans med ett monsterkontrakt och kapade värvningen i januari 2018 – en affär som visat sig vara den kanske sämsta i klubbens historia, sett till kostnaderna kontra prestationerna.
Chilenaren – som just nu är utlånad till Inter – blev i och med övergången den bäst betalda spelaren i Premier League någonsin, med en lön som tros ligga på någonstans runt £400 000 i veckan, men tiden i United har varit allt annat än lyckad.
Det ryktas om att United av förståeliga skäl vill sälja Alexis i sommar och Inter har visat sig inte vara helt framhämtande för idén att göra hans vistelse permanent, men den italienska tidningen Tuttosport och den spanska tidningen La Cuarta hävdar att Man City dammat av sitt intresse och kan vara redo att göra ett försök att värva honom då man ser det som ett potentiallt kap, eftersom United inte tros kräva någon större transfersumma.
Den lokala tidningen i staden, Manchester Evening News avskriver det här som ett väldigt fånigt rykte.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Har svårt att tro att City kommer erbjuda Sanchez samma lön som han har idag.
    Om och när han är kommer i form, kanske en veckolön på £100k är rimligt.
    Men skulle han gå till City, kan jag ge mig fan på att Sanchez kommer “vakna till” och visa upp gamla takter (som han spelade både i Barcelona och i arsenal). Vad jag menar är att Sanchez är fel för United och United är fel för Sanchez.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen