post image

Rykten: Liverpool ger United boost i racet om Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Liverpool gett Manchester United en stor boost i jakten på Jadon Sancho, sedan man dragits sig ur racet. 

Jadon Sancho sägs vara Manchester Uniteds primära transfermål för sommaren och det har förekommit många rapporter om att man leder racet om den talangfulle 20-åringen – som stått för 12 mål och 12 assist denna säsong – trots att många storklubbar uppges vara ute efter han signatur.
Liverpool är en av alla storklubbar som precis som United länkas med Sancho, men enligt Mirror så säger källor inom Liverpool att man inte förhandlar om spelaren och att man inte är ute efter att signa honom. Enligt tidningen återstår då bara två Premier League-klubbar i jakten på Sancho – Manchester United och Chelsea.
Enligt rapporten så kan dock transfersumman bli ett stort problem. Varken United eller Chelsea sägs vilja betala den summa på minst £100 miljoner som Dortmund kommer att kräva.
Transfermarkanen kommer sannolikt se annorlunda ut i sommar. Exakt hur återstår att se, men klubbars ekonomi har påverkats av coronautbrottet och marknaden kan komma att tvingas till en omkalibrering där transfersummor återigen sjunger till mer ”humana” nivåer för att anpassas till den rådande situationen.
Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke sa dock nyligen att man inte kommer låta Sancho gå billigt och att köpande klubbar inte ska förvänta sig att situationen gör att klubben pressas till en försäljning.
Mirror menar på att United skulle kunna lämna förhandlingsbordet om man inte kan enas om en rimlig övergångssumma, men att det sannolikt kommer bli månader av förhandlingar och spekulationer innan vi ser slutet på den här transfersagan.

Källa: MEN, Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Inte heller ovanligt att agenten skapar ett rykte via media om att fler klubbar är intresserade i syfte att skynda på affären, öka värdet på spelaren, eller bara höja hajpen..
   Ang Liverpools intresse för Sancho så lyfter jag frågan vem de i så fall säljer?
   Klopp vore galen om han började peta i sin front trio, och Sancho vore ännu dummare om han lämnar Dortmund för att ev kunna slå sig in i elvan på sikt..

   0
   0
   1. Jag håller med. Av de klubbar som nämns så är det bara United och Chelsea som kan erbjuda Sancho en garanterad plats i startelvan och United är väl det enda lag av dessa som har råd med den ryktade övergångssumman. Abromovitch i Chelsea har ju försökt i flera år nu försökt sänka kostnaderna.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen