post image

Rykten: Fem möjliga värvningar för United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så har Manchester United andra transfermål på radarn nu när Erling Braut Håland-affären inte blev av. 

Ett av Uniteds absolut primära transfermål Erling Braut Håland skrev i går på för Borussia Dortmund och United får nu se sig om efter andra förstärkningar. Det är främst anfall och mittfält som behöver en injektion och Daily Mail listar fem spelare som kan bli aktuella under kommande transferfönster.
Moussa Dembele
Lyon-anfallaren har länge varit på Uniteds radar och enligt Daily Mail la man ett bud på honom redan i somras. Under hösten har 23-åringen gjort 10 ligamål på 18 matcher och har ett bevisat målsnitt med 15 mål per säsong fyra gånger i karriären. Nu när United måste glömma Håland så är Dembele en stark kandidat, menar tidningen.
Odsonne Edouard
Ett nytt namn att länkas med United är den 21-årige Celtic-anfallaren Odsonne Eduoard. Spelaren, som är en produkt ur PSG:s akademi gjorde förra säsongen 14 mål och sex assist i den skotska ligan och denna säsong har han höjt ribban med 12 mål och åtta assist på 17 matcher hittills under hösten/vintern.
Edouard skulle antagligen inte vara ett förstaval, men skulle ge bredd åt offensiven skriver Daily Mail.

Och på mittfältet listar Daily Mail tre välbekanta namn som länkats med United under hösten.
Saul Niguez
25-årige Saul är en spelare med stora kvalitéer både offensivt och defensivt och han har dessutom stor erfarenhet, med både Champions League-final och La Liga-guld på CV:t. Det skulle krävas en ordentlig peng för att ro värvningen i hamn (Saul har en utköpsklausul på ca £125 miljoner) men Daily Mail menar att det är en värvning som skulle få ordning på många problem i United. Och dessutom visa omvärlden intention och styrka på transfermarknaden.
Christian Eriksen
Eriksen tycks inte vilja förlänga kontraktet med Spurs, men vad nästa steg i karriären blir är oklart i dagsläget. Hans preferens tros vara La Liga och han sägs hoppas på Real Madrid, men enligt Daily Mail är United ett alternativ.
Tottenham förväntas försöka sälja Eriksen under januarifönstret för att göra åtminstone en skälig slant på affären, men tidningen menar på att United sannolikt chansar på att vänta till i sommar och då försöka plocka in dansken på fri transfer.
James Maddison
En spelare som tidigare i höstas var starkt länkad med United, men som det varit lite tystare kring på sistone. Den 21-årige mittfältaren är en playmaker som skulle kunna servera Uniteds anfall bollar att jobba med och han passar mallen för unga hungriga brittiska spelare, som tycks vara en profil Solskjaer vill ha på sitt United.
Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen