post image

Rykten: Chongs beslut om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Calciomercato så har Tahith Chong nu fattat beslutet att inte förlänga kontraktet med Manchester United. 

Chongs kontrakt med United går ut till sommaren och det har under hösten ryktats mycket om hans framtid. Bl.a har Juventus uppgets vara intresserade av att snärja Chong på fri transfer i sommar och nu menar Calciomercato på att spelaren bestämt sig för att inte förlänga kontraktet med Manchester United.
Den 19-årige holländaren är en talangfull spelare som spås en ljus framtid. I början av säsongen var han ofta inkluderad i Ole Gunnar Solskjaers matchtrupper, men på sistone har han lämnats utanför och fått nöja sig med spel för U23-laget.
Chongs agent medgav tidigare i höstas att det finns intresse från flera storklubbar, men att man inte kommer förhasta något beslut.

"Det är sant att toppklubbar håller ett öga på situationen kring Tahith. Men det är fortfarande tidigt på säsongen. Vi väntar lugnt och stilla på att se vad Manchester United kommer att komma med annars så får vi se vad som är bäst för Tahiths utveckling nästa sommar."
Och Ole Gunnar Solskjaer pratade nyligen om Chong och även Angel Gomes kontraktssituationer.
“Vi har haft mängder av samtal med grabbarna. Deras kontrakt går ju ut i sommar, men vi vill att de ska stanna. Jag kan inte se något bättre ställe för en ung grabb som kommit upp genom akademin, att spela förstalagsfotboll.”
“Både Angel och Chongy har varit här i många år och vi vill bara att de ska fortsätta sin utveckling och förhoppningsvis ser de att när unga grabbar tar sin chans så får de fler möjligheter.”
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Chong är 19 år. Har periodvis vart inblandad i seniorlaget sedan Mars. Som seniorspelar kan han ha sammanlagt gjort 2-3 matcher (?) i speltid genom sina inhopp. Nu dömer folk ut honom? Kom igen………

    0
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen