post image

Rykten: Aston Villas prislapp på Grealish

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är priset Manchester United kan räkna med att behöva betala för Jack Grealish i sommar, enligt Daily Mail. 

Jack Grealish har tillsammans med Jadon Sancho länge omnämnts i media som Manchester Uniteds huvudsakliga transfermål för kommande fönster.
Aston Villa-kaptenens prislapp har successivt stigit i tidningsrapporterna. Till en börjande ryktades han värderas till omkring £40 miljoner. I takt med säsongen så steg enligt tidningarna prislappen stadigt och enligt de senaste uppgifterna från Daily Mail så kommer United nu behöva betala hela £80 miljoner om man vill signa Grealish i sommar.
Aston Villa spelar i kväll match mot Sheffield United då Premier League äntligen återupptas efter över ett tre månader långt uppehåll.
 

Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Tror det också, folk underskattar effekten av corona. Om Grealish dessutom är sugen på att joina oss så kommer Aston Villa ha svårt att begära så mkt. Det hade varit ett kap om vi får han för 40-60M.

   0
   0
  2. Felix,
   Sant det du skriver. Men alla vet när Manchester United ska värva från konkurrenterna, är priset alltid högre än tex Everton eller Arsenal skulle vilja köpa samma spelare. Anledningen är två: United har fortfarande gott om pengar (trots rätt värdelöst spel de senaste 6-7 åren) och United är oftast villiga betala överpriser.

   0
   0
    1. Kan väl nämna två.
     Pogba hade stora förväntningar på sig när han köptes tillbaka från Juve för runt £90 miljoner. Har ännu inte visat att han är värd dessa pengar. Lägg på en veckolön på runt £350 tusen så fattar nog alla att han, hittills, har varit en dålig affär. Men Pogba har väl 1+1 år på sig visa alla betvivlare att han är värd varenda pund.
     Maguire är ett annat bra exempel på att betala överpris för en mittback.
     Men som jag påstår när det gäller värva spelare och synnerligen engelska spelare från konkurrenterna, kommer det kosta United mycket mera än dessa spelare nånsin kommer betala för sig.

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen