post image

RvP: Solskjaer ser osäker ut

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robin van Persie säger att Ole Gunnar Solskjaer inte tycks ha koll på läget och att han nog inte vet hur han ska ingjuta nytt självförtroende hos spelarna i Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer är hårt ansatt efter ännu en förlust och även fast han försökte hålla styrkan och skenet uppe under sin post match-intervju (se den här) med Sky Sports så kunde man nog se en viss osäkerhet lysa igenom.
Robin van Persie - numera expert på BT Sport - säger att han inte ser en manager som verkar ha koll på hur han ska vända den negativa trenden.
"Man kan se att han har det kämpigt här. Och det är förståeligt om man är manager för Manchester United just nu. Så han söker efter orden, kanske att han väljer några ord fel. Som spelare tänker man lite att "det är inget fel på mig". Även om man ser att spelarna har det tungt och saknar självförtroende, så måste han hitta ett sätt att nå dem igen och få upp deras självförtroenden."
"Som manager måste man kunna få upp sina spelares självförtroende om det är lågt. Och om det är för högt så måste man få ned det till mitten och balansera det. Just nu, baserat på vad jag sett på den där intervjun och under matchen så är jag inte säker på att han riktigt vet vilka knappar han ska trycka på nu."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen