post image

RvP: Solskjaer och Pogba borde ge en intervju

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robin van Persie anser att Manchester United och Paul Pogba bör göra en gemensam intervju för att räta ut alla frågetecken som uppstått. 

Paul Pogbas framtid i United är högst osäker och det ryktas konstant om att han vill lämna och förväntas lämna i sommar. Hans agent Mino Raiola har många gånger under vintern gjort kontroversiella intervjuer och starkt antytt att Pogba är missnöjd och vill bort från klubben.

Pogba själv sa förra sommaren att han var öppen för en ny utmaning, men under säsongen har han inte yttrat sig om framtiden. Han har tillbringat merparten av säsongen skadad och på olika rehabiliteringsresor utanför Uniteds regi och han har postat frekvent på sociala medier. Det har dock oftast handlat om något sponssamarbete eller privata inlägg som inte har med United att göra. Han har väldigt sällan visat någon offentlig support för lagkamraterna vid matcher och dylikt - så som många andra i laget gör via sina sociala medier - och känslan är väl att han utåt inte har något vidare intresse av att ens ge sken av att han bryr sig speciellt mycket om Manchester United för tillfället.
Pogba verkar anse att det bäst att tiga, men Robin van Persie anser att det vore klokt av United att arrangera en intervju där Pogba tillsammans med Solskjaer klargör vissa saker.
"Det är väldigt svårt. Det är en intressant situation med Pogba. Enligt mig är han en världsklasspelare. Det har han bevisat över åren. Han har allt. Men jag tycker att han nu - och det har hållit på så här i några år nu - borde gå ut och förklara vilken hans favoritposition är. Om han gjorde det så kunde folk döma honom utifrån den positionen. Nu tror jag inte riktigt att folk vet om han är en 6:a eller en 10:a och det är stor skillnad."
"Jag har känslan av att han bedöms lite orättvist. Folk förväntar sig 20 mål och 20 assist från honom - de förväntar sig att han gör Manchester United till mästare. Men är han en 6:a? då kan man inte förvänta sig 20 mål. Och om han är en 10:a så kanske 10 mål, 12 eller 15 mål. Så det är inte riktigt rättvist mot honom, för det är lite oklart."
"Sedan har vi den andra punkten. Är han lycklig där? Det förekommer konstant rykten och agenten som konstant ger intervjuer. Och coachen som svarar på frågor om saken nästa varje vecka. Det är mycket som pågår som inte har med det huvudsakliga att göra - och det viktigaste är ju fotbollen."
"Jag vet hur det fungerar. Speciellt när man är skadad. Då kan folk inte bedöma en utifrån spelet, så de börjar prata om andra saker. Jag tycker att det bästa Pogba och Manchester United kan göra.. jag vet inte.. Men en intervju tillsammans eller något sånt. Tillsammans med coachen och bara säga "lyssna: det här är vad jag vill, det är i den här positionen jag vill spela - döm mig utifrån det. Jag trivs här, jag trivs inte här osv. Nu är det bara en väldig massa frågetecken."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Man behöver väl ingen press konferens för att få reda på vad Pogba vill? Hans handlingar säger mer än 1000år. En spelare som vill stanna och som är lycklig dementerar alltid sådana här rykten. Speciellt när ryktena pågått non stop i 1år.
    Att Pogba inte gått ut till oss fans och sagt att allt är skitsnack och att han ska stanna här och ta oss tillbaka till toppen etc säger ju egentligen sitt.
    Pogba vill bort och Pogba slåss inte för klubben, för fansen eller för sin egna prestation på plan. Han är såld på pengar och social status inom fotboll. Han vill till Real Madrid och kommer antagligen hamna där i sommar, om dem vill ha honom.

    4
    14

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen