post image

Roy Keanes betyg på Kobbie Mainoo

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane hyllar unge Kobbie Mainoo för insatsen mot Everton. 

Det fanns många positiva saker att ta med sig från gårdagens vinst på Goodison Park och ett av de stora utropstecken var 18-årige Kobbie Mainoo, som var tillbaka från sin långtidsskada och fick sin fulla Premier League-debut från start. Mainoo stod för en imponerande och mogen insats som bådar väldigt gott inför framtiden och Roy Keane, som satt i Sky Sports-studion, hyllade mittfältaren:

"Otroligt. Jag vill inte bli för uppspelt, men det är jag säker på att vi kommer ändå. Han såg ut att alltid ha tid med bollen och han visade prov på beslutsfattande - när han skulle slå långa passningar och när han skulle slå korta. Och också utan boll, vilket all-round-framträdande han gjorde."

"Jag vet att klubben har höga tankar om honom. Och managern måste ju ha förtroende för honom om han spelar honom från start borta mot Everton. Jag önskar grabben lycka till. Han var fantastisk. Det är en väldigt bra start för honom. Låt oss hoppas att han får hålla sig skadefri och får en rad matcher för Man United för idag såg han ut som en typisk Man United-spelare. Han visade mycket mod och jag älskade att se honom."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Det sjuka är att denna mittfältstypen har vi saknat sen Scholes o Carrick la skorna på hyllan . Ändå har vi inte värvat in nån sådan spelare på 9 år 🙈🙈 Det säger rätt mycket om hur misskött vår klubb har varit . Nu har vi ren flyt att vi får upp en sån här gubbe från egna ledet 🙂

    9
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen