post image

Romeros statistik i Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United ser ut att få planera för ett möte med Liverpool utan David De Gea mellan stolparna, men ersättarens statistik visar på att han bör klara av jobbet. 

De Gea fick i går oturligt nog lämna planen skadad i landskampen / EM-kvalet mellan Sverige och Spanien på Friends Arena i Stockholm och har får nu ses som ett stort frågetecken till söndagens rivlamöte med Liverpool, på Old Trafford.
Men målvaktspositionen är den position där United faktist har bredd – Sergio Romero och Lee Grant står redo som andre respektive tredjemålvakt och Romero har en fin statistik de gånger han fått chansen i Premier Leage.

Argentinaren har startat sju ligamatcher för Manchester United och hållit nollan i sex av dessa. Den enda fläcken i statistiken är en 2-1 förlust mot Swansea på Liberty Stadium. Så han har alltså hållit nollan på Old Trafford samtliga gånger han kallats in i ligaspelet.
Omfattningen av De Geas skada är oklar. Men Spaniens förbundskapten Roberto Moreno
"Han hade en smärta i en muskel i ljumsktrakten. Han fick behandling i halvtid och ville fortsätta spela. Han gav oss sitt ord, men i slutändan kunde han inte fortsätta."
 
 
Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen