post image

Robson: Vi trodde att Bellingham hade valt oss

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bryan Robson säger att Manchester United trodde att man affären mer eller mindre var klar, när Bellingham istället valde Dortmund.  

Manchester United försökte signa Jude Bellingham sommaren 2020, då han lämnade Birmingham. Man bjöd in den då 16-årige supertalangen och hans familj till Carrington och det har ryktats om att Sir Alex Ferguson närvarande för att få sällskapet att känna sig speciella.

Nu berättar legendaren Bryan Robson att också han själv och självaste Eric Cantona också fanns på plats och att man där och då trodde man hade charmat honom till att signa.

 

"Tyvärr för vår del gick han till Tyskland. Vi trodde mer eller mindre att vi hade fått honom. Jag själv, Sir Alex och Eric Cantona träffade honom och hans mor och far på Carrington och efter mötet trodde vi att han skulle komma till oss. Nu pratas det mycket om att han kommer flytta nästa sommar och man ser att Liverpool ofta nämns. Vi trodde vi hade honom och han hade varit en fantastisk värvning. Och han har det definitivt i sig att bli en riktig storspelare."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen