post image

Robbie Savage om sonens debut: Jag blir tårögd

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robbie Savage säger att sonen Charlie har kämpat utan de bästa förutsättningarna. 

Robbie Savage son Charlie Savage fick igår göra debut för Manchester Uniteds förstalag med ett inhopp i andra halvlek mot Young Boys och efter matchen tackade 18-åringen alla coacher i akademin och Ralf Rangnick för det stola ögonblicket.

”Väldigt glad över att ha gjort min debut för Manchester Uniteds förstalag i Champions League. Jag vill tacka all akademipersonal för deras support under de senaste 14 åren och managern för att han litade på mig ikväll.”

Och den f.d Manchester United-spelaren numera experten, Robbie Savage var mycket stolt över sonens bedrift. Inför matchen sa han:

"Jag blir tårögd nu, för vad grabben har uppnått. Charlie har uppnått så mycket i sitt unga liv. Han har aldrig varit bäst i sin grupp, han har alltid varit tvungen att nå mål och det har alltid varit på gränsen till att han inte blir kvar. Men hans sätt, arbetsmoral, vilja och ödmjukhet har tagit honom hit. Ibland tror jag det varit svårare för honom.

"Folk tror att han automatiskt ska bli som sin pappa, men han är inte som jag. Han är sin egen spelare. Jag är så glad. Min far, som tyvärr inte finns med oss längre hade varit så stolt över sitt barnbarn. Precis som jag är. Det är fantastiskt vad grabben uppnått."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen