post image

Rios långa försvar av Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand försvarar Paul Pogba under en lång Q&A på Youtube.

Paul Pogba återvände till United sommaren 2016 för rekordsumman £89 miljoner. Han är sedan dess den ständiga huvudpersonen – oavsett om han spelar eller är långtidsskadad – och han får ofta skulden när saker går dåligt i klubben. Rio Ferdinand deltog igår i en Q&A på Youtube där han försvarade fransmannen.
”Han har varit den Paul Pogba som vi förväntade oss när han köptes för £89 miljoner? Jag skulle väl säga att han inte varit så konsekvent som vi vill. Men samtidigt har det varit en trupp i ständig omställning med flertalet managers. Det är som en affärsverksamhet. Om man investerar £90 miljoner i en del av sin verksamhet så skulle man göra det till kronjuvelen och bygga runtomkring det och det tycker jag inte har hänt med Paul Pogba.”
”Om man spenderar sådana pengar och han är den superstjärnan han är, som vunnit mängder av saker och varit instrumental i de lagen – hur kan man inte bygga runt honom? Det spelar inte roll vem man köper in. Om laget inte är konsekvent och laget fortfarande försöker hitta sig själva. Ja, man kan köpa in bra spelare men jag tycker att det är omöjligt att förvänta sig att de ska göra den där enorma skillnaden och vara katalysatorn som tar dem till att vara Champions League-utmanare.”
Ferdinand hävdade vidare att mycket av kritiken som Pogba får både från f.d spelare och från fans handlar om hans sociala medier-persona. Men Rio påpekade att postade inlägg på en leende, dansande nyklippt Pogba – som dessutom aldrig dricker alkohol – är långt bättre än hur många spelare ur hans egen genration betedde sig utanför planen och på fritiden, på den tiden.
Det är ett 25 minuter lång försvarstal av Pogba – ni kan se det HÄR.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen