post image

Rio: Welbeck vore en perfekt backup-anfallare

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand menar att Danny Welback - baserat på framträdandet mot United i söndags - hade varit en perfekt backup-striker för United. 

United har hittills misslyckats i jakten på sina offensiva rekryteringar och är fortfarande i desperat behov av anfallskraft. Rio Ferdinand menar att Danny Welbeck – som såldes av Louis van Gaal till Arsenal sommaren 2014 – hade funkat som ett värdigt alternativ till Cristiano Ronaldo (om denne blir kvar).

”Welbeck klev ut ur tunneln och man kunde se att han bröstade upp sig och tänkte ”jag ska terrorisera dessa två (Maguire/Martinez) – det var så han spelade. Han såg ut som ”prime-time” Danny Welbeck mot Real Madrid på Bernabeu för tio år sedan. Galet.”

”Han fanns tillgänglig på fri transfer under sommaren eftersom han inte hade något kontrakt. Jag hade signat honom. Baserat på det framträdandet, utan tvekan. Om man vill ha en backup-anfallare så kan det inte bli så fel med Danny Welbeck. Han kunde ha spelat 15-20 matcher under säsongen och varit backup till Cristiano.”

Källa: Mirror

 

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen