post image

Rio: Vad United behöver värva

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand förklarar vad han anser att Manchester United måste göra på transfermarknaden. 

När man ser Manchester United leka fotboll så som de gör just nu så känns inte behovet av flera värvningar speciellt stort. Men truppen saknar fortfarande kvalitet i bredd och Rio Ferdinand anser att man behöver minst tre nya spelare in.
”Jag tycker de behöver addera minst tre till startspelare. De behöver definitivt en till mittback. Harry Maguire behöver någon som har speed bredvid sig. En till mittfältare som kan dominera fysiskt är också viktigt. Och i offensiven kanske en spelare som verkligen kan utmana topp-trion.”
”Jag tycker de behöver en försvarare med speed. En av anledningarna till Liverpools dominans är att de kan låta laget trycka på framåt eftersom de har mittbackar som kan spela man-man. De har snabbheten, men det har inte Man United just nu och rekryteringsteamet tittar garanterat på det.”
”Lindelöf är ingen man skulle tippa på vinner en sprint tillbaka till eget mål från halva planen och det är inte heller Maguire. Två såna mittbackar kan såra dig vid kontringar. Så de kommer försöka stärka upp den avdelningen, för annars är det något de kommer få lida för.”

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Vänsterback tycker jag har utvecklat sig till ett hål som behöver fixas. Shaw är väl stundom okej, men stundom rätt dålig och Williams kanske nåt för framtiden, men det skulle verkligen behövas nåt där nu. Sen ev defensiv mitt? Matic har ryckt upp sig verkligen på sistone, men han är 32år och har till och från sina formsvackor. McTominay och Fred är bra backup och spelare jag absolut vill ha kvar i truppen, men jag skulle vilja se en riktig vass defensiv mitt bakom Pogba och Bruno. En Kanté typ.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen