post image

Rio till United: Nu ger ni allt ikväll!

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand säger att alla spelare som bär Manchester Uniteds tröja måste förstå vikten av mötena mellan United och Liverpool och att läget man nu är i innebär att en förlust i dag är oacceptabel. 

Efter gårdagens resultat i Premier League så ligger nu alltså Manchester United på 14:e plats, en poäng över nedflyttningsstrecket inför kvällens stormatch mot Liverpool på Old Trafford.
Mötena mellan United och Liverpool är alltid elektriska med tanke på klubbarnas historiska rivalitet, men det har skett ett tronskifte de senaste säsongerna. Liverpool är nu favoriter och United något av en underdog. Tyvärr.
Rio Ferdinand säger att alla spelare som representerar Manchester United måste förstå vikten av det här mötet och att förlust inte är ett alternativ i dag.

"När man kommer som en icke lokal spelare till klubben så blir man fort medveten om vad den här matchen betyder - ALLTING. Man kan inte förlora, man ger allt där ute på planen, man vinner sina individuella strider, man ger inte deras fans någonting att hurra för, man skickar hem dem längs M62 i tystnad. Jag skulle kunna fortsätta!"
"Men det handlar om att varenda spelare i truppen måste förstå vikten av Man United vs Liverpool. Man kan se både engelska och utländska spelare sitta där efter matchen och säga "jag visste inte att det var så här galet och att staden blir så galet i upptakten till matchen."
"Förlust i dag är helt enkelt inte ett alternativ. Den position som United befinner sig i adderar ännu mer press på spelarna. Men spelarna får inte se det som vi fans gör dock - att tänka på allt sånt adderar bara till pressen kring en redan så stor match. Spelarna måste så den här matchen som en enorm möjlighet för dem själva och för laget att fungera som katalysator för en ljus framtid, genom att vinna matchen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen