post image

Rio: Tänk er det laget. Det hade varit galet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand målar upp en bild av hur Manchester Uniteds lag kan formeras nästa säsong och det är en frontsexa som inte går av för hackor. 

Många ser fram emot att se ett mittfält bestående av både Bruno Fernandes och Paul Pogba och Rio Ferdinand målar upp en bild av ett mittfält och anfall som skulle kunna skapa magi.
”Om vi hade McTominay med Bruno på en sida och Pogba på andra sidan mittfältet och Rashford, Martial och James eller om de kan köpa Sancho. Du kan inte säga till mig att andra lag inte skulle tänka ”om det här gänget är på topp i dag så kommer vi ha en tuff dag på jobbet.”
”Där finns det kvalité. Det hade varit löjligt. Om de kan hitta ett samspel och formera laget så det frodas – det vattnas i munnen när man tänker på vad som skulle kunna hända. Men det är många om och men. Vi behöver Paul Pogba i form, vi behöver honom i laget för att se hur det fungerar och om han kan bygga en relation (på planen) med spelarna och de spelarna som Ole vill köpa nu.”
”Det är upp till Paul Pogba själv, Ole Gunnar Solskjaer och makthavarna i klubben om han stannar. Jag vill att han stannar. Jag är ett Manchester United-fan och jag vill se honom bära den röda tröjan så vi kan utmana om ligan och andra saker.”
Rio pratade i Q&A på Youtube som till stor del handlade om Pogbas situation i Manchester United. Ni kan se videon HÄR.

Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Bara jag som ör orolig för att vi blir för obalanserade med både Pogba och Bruno på mittfältet? Jag vet att båda kan spela som 6:or men varken Pogba eller Bruno är särskilt bra defensivt och trivs bäst när de kan fokusera på det offensiva. I city funkar det att enbart ha Rodri som ankare men City känns mycket bättre och samspelta i sin aggressiva press. Men aja vi får väl se.

  0
  0
  1. Det krävs ett hästjobb både fram och bak, anfall är bästa försvar, men när bollen tappas vet jag iallafall att Bruno och Scott kommer kriga för att få tillbaka den. Pogba är jag osäker på.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen