post image

Rio om Varane: Han måste tänka ”wow vad är detta, var har jag hamnat?”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand pratar om Raphael Varanes knepiga debutsäsong i Manchester United. 

Raphael Varane kom förra sommaren till United som en av världens mest meriterade mittbackar, efter tio mycket framgångsrika år i Real Madrid. Men debutsäsongen i United har inte varit någon supersuccé. Fransmannen har dragits med många skadebekymmer och varit del av ett underpresterande lag under en historiskt svag säsong – vilket knappast underlättat acklimatiseringen.

Rio Ferdinand säger att skiftet från ett välfungerande Real Madrid till ett kaosartat Manchester United måste varit en chock för mittbacken.

"Han gick från ett - och alla utmärkelser visar att det var ett väl fungerande lag där alla spelare spelade konsekvent på sin högsta nivå - till att gå till det rakt motsatta, där laget har noll funktionalitet, inget självförtroende, ingen ledning och ingen struktur. Han kom in i ett scenario där ha måste tänkt "jag har inte sett nåt liknande sedan jag spelade ungdomsfotboll."

"Att komma från den där världsklassoperationen och kulturen där allt fungerar på daglig basis till att komma till det Manchester United är en enorm skillnad. Han sitter nog där och tänker typ "wow vad är detta?" Han har inte varit den spelare vi förväntade oss.. Det skriver han nog under på. Men han inser nog att han måste höja sig nästa säsong."

Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen