post image

Rio: Jag hade inte tackat nej!

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand hade välkomnat Raul Jimenez till Manchester United. "En spelare med stor talang" säger Rio. 

United länkades länge med en striker, men det mest akuta behovet är nu sannolikt stillat sedan Martial gjort succé och sedan Odion Ighalo förlängt lånet från Shanghai fram till den 31:a januari.
Det förekommer dock en och annan rapport om att United kan vara öppna för att signa en anfallare och Wolverhamptons Raul Jimenez är ett namn som nämnts till och från. Och det är en värvning som Rio Ferdinand inte hade tackat nej till.
”Jag hade inte sagt nej till det alls. Jag tycker han är något annorlunda än vad de har idag. Det jag gillar med honom är att han gör alla typer av mål. Han är vid borte stolpen och nickar och terroriserar försvarare och han kan göra otroliga mål från ingenstans, som det mot Burnley.”
”Jag tycker han är en otroligt talangfull spelare och hans målskörd över de senaste två åren har varit väldigt bra. Innan dess var hans målproduktion inte lika klar, men han fick en flygande start när han kom till Premier League. Och han verkar vara en bra karaktär runt klubben. Jag vore inte förvånad om toppklubbarna sniffar omkring. Vi har även sett det i mediarapporter – att klubbar bevakar honom.”
Den nu 29-åringe mexikanaren kom till Wolves från Benfica 2019 i en övergång värd £30 miljoner och han har gjort 43 mål på 96 matcher för klubben.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen