post image

Redknapp: United måste bryta trenden nu

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jamie Redknapp säger att Manchester United med Bruno Fernandes måste bryta trenden att få spelare att tappa form. 

Manchester United har haft en märklig förmåga att få spelare att tappa formen på senare år. Man har värvat både stora talanger och stora namn men majoriteten av värvningarna sedan Sir Alex lämnade har inte varit någon succé. Nu har man köpt en spelare med enorm potential och som har en otroligt fin statistik under de två senaste säsongerna med Sporting och Jamie Redknapp säger till Sky Sports att United nu måste bryta trenden med Fernandes:
”Han är en väldigt väldigt talangfull spelare. Jag såg honom spela förra sommaren i Nations League och jag var väldigt imponerad. Han fick omkring 20 mål från mittfältet förra säsongen och han har ett otroligt skott från distans. Tittar man på hans statistik så är den otrolig. Frank Lampard är den bästa jag sett på att göra mål från mittfältet, men den här killen gör det också.”
”Men det man måste komma ihåg är det att just nu så har United ett otroligt snitt på att göra bra spelare till dåliga spelare. De måste ta hand om den här killen för han är en superspelare. Men spelarna de signar måste prestera bättre och de måste hitta ett sätt att få det bästa ur dessa spelare. Jag håller inte med om att de hela tiden signar dåliga spelare. De jobbar bara inte på rätt sätt med dessa spelare och de måste skapa en miljö där spelarna inte bara kan koppla på formen när de känner för det. Och ibland har det med managern att göra.”
Källa: Sky Sports

.

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Många säger att vi värvar spelare och så blir dom sämre här i United. Sant!
  Men Bruno känns som en stor skillnad ifrån Sstiger, Falcao, Alexis o Di Maria tex.
  Och det är för att dom sistnämnda spelarna till stor del resa. hade pikat innan dom kom. Dött!
  Bruno känns mer som en Firmino, Mane, och Salah värvning.
  Dom va bra spelare och hade ett bra rykte i Europa innan dom kom till Pool, och i Pool kunde dom ta sista steget till världsspelare.
  Thomas Wilbacher från expressen(Tutto Balutto) ifrågasatte värvningen igår och tyckte att Bruno va på ett hyllplan nedanför världsspelarna, och frågade alla andra i studion ”om det är verkligen där United ska värva sina spelare ifrån?”
  Svaret är enkelt.
  ja!

  12
  0
  1. Troll,
   Av dagens spelare i United har tom. Pogba och Maguire blivit sämre spelare än vad dom var när dom kom till klubben.
   Även jag inte tycker att Lindelöf är av rätt United-material, så har han gott emot trenden och har blivit lite bättre sen han kom från Benfica, faktist.
   Jag hoppas att Bruno går i Lindelöfs spår och steppar upp en nivå till de övriga världsspelarna på mittfältet.

   5
   0
   1. Jensen.
    Givetvis är det inte svart och vit men tendensen finns där tycker jag.
    Sen kan jag tycka att Pogba är våran bästa spelare även om han inte lever upp till sitt spel i Juventus, men sen är det också skillnad på Juventus och United idag.
    När Pogba är bra så är United bra och tvärtom.
    Maguire tror jag kommer bli en jätte bra värvning för oss inom sinom tid. Han har fått en roll som är väldigt bärande, och det tar tid att komma in i det.
    Och istället för att han ska vara den som leder Lindelöf i försvaret så ser jag heller att någon annan mittback ska in och leda tillsammans med Harry.

    1
    0
 2. Vore kul om Fernandes inledde som spindeln i nätet idag, med någon/några assister. Det är ju kreativitet som är en av flera faktorer som har fattats, även målproduktion. Fast kreativitet öppnar ju för att kunna göra mål, dvs det ena kan leda till det andra.
  Och att han håller kontinuitet i sin nivå framöver.

  8
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen