post image

Rashford: Vi fick jobba dubbelt så hårt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford gav en intervju med MUTV efter den viktiga segern mot Crystal Palace. 

United fick slita och kämpa för tre poäng på Selhurst Park, men det är väl också en styrka – att kunna vinna med 2-0 även i matcher där man faktiskt har det tufft. Och tre poäng var minst sagt viktiga efter poängtappet mot Southampton.
Både Rashford och Martial gjord mål igen och båda anfallarna ligger nu på 22 mål vardera för säsongen – och har format ett riktigt spännande partnerskap i anfallet. Rashford pratade efter matchen med MUTV.
”Alla matcher för oss nu är stormatcher. Vi gjorde mål på lek innan Southampton men de senaste två har varit svåra matcher. Vi fick jobba dubbelt så hårt för att vinna i dag. Jag försöker vara smart inne i boxen och hitta en halv yard att få till ett skott på. Vi har förbättrat vårt spelmönster. Början av matchen var tuff. Men det är våra spelmönster och det är något vi förbättrat. Det är anledningen till varför vi gjort så många mål.”
”Anthony gjorde ett stort jobb i dag och när vi har bollen så ser han alltid till att göra sig själv till ett alternativ och han är alltid tillgänglig för att kunna ta emot bollen. Efter allt det jobbet så är det vad han förtjänar – ett mål. Och för laget är det alltid bra när anfallarna gör mål.”
United har minst tre matcher kvar på den engelska säsongen – FA Cup-semin mot Chelsea på söndag, ligamatch mot West Ham på Old Trafford och en avslutande rysare borta mot Leicester – en match som mycket väl kan bli helt avgörande för topp-fyra. Men United har det i egna händer – vinn alla matcher och en CL-plats är garanterad.
”Det som gäller för oss nu är att vi måste vinna alla matcher och det har varit vårt mål de senaste veckorna” säger Rashford. ”Vi åkte på ett litet bakslag mot Southampton (2-2) men det var bra att få ladda om fokus i dag. Det var en tuff match, så det var bra av oss att få alla tre poäng.”

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen