post image

Rashford tvingas lämna återbud pga av skada

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United får ett par svettiga veckor fram till Newcastle. 

Manchester United har tvinats kara sig utan nyckelspelare många gånger den här säsongen. Christian Eriksen är långtidsskadad sedan United mötte Reading i slutet av januari, Martial har varit borta större delen av säsongen med fem olika skador, Casemiro kommer efter sin aktuella avstängning ha missat totalt åtta matcher pga av avstängning, Alejandro Garnacho – som är det enda riktiga hotet från bänken – är nu borta på obestämd tid med en ligamentskada i ankeln. Men den spelare som framför andra inte får skada sig – Marcus Rashford, han har hittills klarat sig.

Men mot Fulham fick han en smäll och nu har han tvingats lämna återbud till landskamperna mot Italien och Ukraina. Det är oklart vilken typ av skada det rör sig om och hur länge han blir borta. United är tillbaka i spel den 2:e april då man ställs mot Newcastle på bortaplan och då vill man gärna ha sin målskytt skadefri.

Källa: Manutd.com

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Ordet ”tvingas” känns överdrivet.
  Rashford har troligen ont nånstans och i samråd med ten Hag valt att tacka nej till dessa två landskamper mest för att få vila och att skadan han nu har inte förvärras. Klubben är trots allt viktigare än landslaget, då det är klubben som betalar din lön.

  6
  1
  1. Möjligt att det inte är någon stor skada och att han behöver vila, men att klubb är viktigare än landslag är skitsnack! Du representerar ditt land och det vill nog alla spelare göra

   3
   6
   1. All respekt för alla som vill spela i landslaget.
    Men om du skadas under en landskamp, så är det klubben som får ta smällen med eventuell operation, rehab och vila. Förbundet behöver inte stå för några kostnader, utan det är klubben som får ta allt. Just därför anser jag att spelarna måste prioritera klubben som betalar ett par miljoner i veckan, även då du är skadad.
    Om jag vore ten Hag, skulle alla fall jag prata med alla spelare som blir uttagna, att inte spela skadad, utan stanna hemma för vila och rehab.
    Enligt regelverket får inte en klubb stoppa en spelare, men en spelare kan alltid tacka nej, precis som Rashford nu har valt att göra.

    5
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen