post image

Rashford: Spelarna jag lärt mig mest av

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford förklarar vilka två spelare/personer inom Manchester United som varit mest betydelsefulla för honom själv sedan genombrottet för fyra år sedan. 

Rashford fick ett stort och plötsligt genombrott för Manchester United i februari 2016 då han pga av skadekris fick chansen mot Midtjylland i Europa League. Rashford var då 18 år och karriären har bara fortsatt uppåt sedan dess. I en Instagram Live-video förklarar han vilka två personer inom United som varit speciellt betydelsefulla för den personliga utveckligen. Wayne Rooney och Ryan Giggs.
”Rooney. Eller kanske Giggs när han först började som coach under Van Gaal. Han (Giggs) hjälpte mig mycket med saker han sa till mig. Men på planen så var det Rooney. Man lär sig mycket när folk pratar med en, men ännu mer när man är ute på planen med dem.”
”Att få chansen att spela med honom (Rooney) var en otrolig upplevelse och det var alla småsakerna han gjorde i matcherna som gjorde honom till en så speciell spelare. Jag iakttog honom noga. Det är sättet som han skiftar mellan positioner som om det inte vore någon grej. Det gör honom till en världsklasspelare.”
Rashford har redan, trots att han ara är 22 år, hunnit spela med många storheter men på frågan om vilken spelare – aktiv eller inaktiv – han hade velat spela med (som han inte spelat med), svarade han.
”Jag tror jag hade velat spela med Ronaldinho. Allt kreativt han brukade göra ute på planen var helt otroligt, så det vore en ära att få spela med honom.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen