post image

Rashford om Ronaldo-jämförelsen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att det är smickrande att jämföras med storheter som Cristiano Ronaldo, men är medveten om att han är lång lång väg att gå innan han når liknande höjder. 

Marcus Rashford har hunnit väldigt lång i sin karriär trots att han bara är 22 år gammal. Han har redan gjort fler matcher och fler mål för United än vad Cristiano Ronaldo hade gjort vid samma ålder och Ole Gunnar Solskjaer sa i veckan att det är lätt att göra jämförelser mellan Rashford och Ronaldo.
”Jag tror att man som anfallare alltid kommer bli jämförd med anfallare som varit här i klubben tidigare och det är inte mycket man kan göra åt det” säger Rashford. ”Allt man gör är att försöka göra så bra som möjligt ifrån sig på planen och sedan är det personer utanför som pratar om det.”

"Det kommer bli likadant för kommande kull ur akademin. De kommer också bli jämförda med tidigare anfallare. Det är bara så folk gör med anfallare och visst är det kul - definitivt en komplimang. Men jag förstår hur långt jag har kvar för att nå samma höjder, så jag är väldigt klarsynt och helt fokuserad på mig själv."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen