post image

Rashford: Jag är redo igen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford säger att spelstoppet kom lägligt för personlig del och att han nu är redo att avsluta säsongen starkt med Manchester United. 

Rashford var på väg mot sin bästa säsong i Manchester United då han skadade sig i januari. Han hade redan gjort 19 mål, sex assist (alla turneringar) och verkligen utvecklats till den där nyckelspelaren och ledaren. Men en dubbel stressfraktur i ryggen i en match mot Wolves såg ut att hålla honom borta från spel sannolikt under resten av säsongen. Spelstoppet har dock inneburit att Rashford kunnat läka sin skada och han är nu tillbaka och redo att avsluta säsongen med Manchester United.
”Tajmingen fungerade ju bra för mig. Jag har kunnat använda tiden för att läka ordentligt och nu känner jag mig trygg i kroppen igen och redo att spela matcher. Det var mer en mental utmaning att ta nästa steg i mitt spel och när jag väl gjort det så kände jag att jag kunde prestera på en mer konsekvent basis – vilket skedde från november och framåt. Det är en sak att veta att man har förmågan och en annan sak att faktiskt göra det på konsekvent basis. Men när man väl börjar göra det så blir det normalt.”
”Alla matcher är stora matcher nu i avslutningen på säsongen, men vi måste ta det en match i taget. Det kommer bli en annorlunda känsla att spela utan fansen och det drivet (från fansen) när man är i underläge eller trött, med det måste nu komma från en själv eller någon av ens lagkamrater.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen