post image

Rashford besviken: Vi tappade två poäng

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gårdagens målskytt Marcus Rashford säger att han är besviken över att Manchester United inte fick alla tre poäng mot Liverpool. "De förtjänade varken att kryssa eller vinna" säger Rashford. 

Manchester United välkomnade i går kväll Liverpool hemma på Old Trafford och man var på förhand mer nederlagstippade än någonsin inför det så prestigefulla mötet. Men United klev ut och överraskade genom hård press och högt tempo i det offensiva spelet.
Och till hemmafansens glädje så gav det utdelning i den 35:e minuten då Marcus Rashford – på fint förarbete och inlägg av Daniel James – satte dit ledningsmålet. 1-0 till United.
I andra halvek vaknade dock Liverpool till liv och hade hård press mot Uniteds mål under stora delar av halvleken och till slut kom kvitteringen, då inhoppande Adam Lallana satte dit 1-1.

Marcus Rashford sa efter matchen att han kände sig besviken och att känslan var att United förlorade två poäng snarare än att Liverpool förtjänade en.
"Min generella känsla är besvikelse. Jag tycker att vi förtjänade de tre poängen och vi kan säga att det var ett bättre framträdande, men i slutändan så förtjänade de inte att kryssa eller vinna matchen."
"Så jag ser det som att vi förlorade två poäng. Och det var en stor möjlighet, en stor match, men vi kör på. Vi ska försöka få en vinst i mitten av veckan och förhoppningsvis kan vi köra på därifrån."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Klart att Rashford tycker att United förlorade två poäng. Det gör man väl alltid när man tappar en ledning till oavgjort?
    Men om några dagar kommer han vara nöjd med en poäng mot Liverpool. Liverpool var det bättre laget om man ser på hela matchen. Försvars och kontringsfotboll kan man vinna om man möter sämre lag. Varför inte prova på med samma spelidé mot Norwich? Då vinner vi.

    1
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen