post image

Rangnick: Imponerad av laget och lättad. Men vi måste bli bättre med boll

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ralf Rangnick ger sina kommentarer efter Manchester Uniteds seger mot West Ham. 

Manchester United tog igår tre blytunga poäng hemma mot West Ham och gick därmed upp på fjärdeplats i tabellen. Det var en stundtals ganska trist och chansfattig tillställning och den såg ut att sluta 0-0. Men i matchens absolut sista sekund fick Ronaldo fram bollen till Cavani som sedan fick in den till Rashford, som i sin tur stötte in bollen i mål och säkrade segern.

Ralf Rangnick var givetvis glad under sin post match-intervju, men påpekade också att laget måste bli bättre med boll.

"Det kunde inte blivit bättre än sådär, när man gör mål i sista sekunden. Det var fantastiskt. Atmosfären, the Red Army lyfte laget i 94 minuter. En fantastisk atmosfär och jag kan bara säga grattis tack för stödet. Det gjorde det mycket enklare för oss och det var en enormt viktig seger. Och det var ett bra framträdande rent fysiskt också. Vi hittade inte alltid rätt lösningar med boll, speciellt inte i sista tredjedelen men vi spelade bra defensivt bara tre dagar efter vi spelat mot Brentford. Jag var väldigt imponerad av laget."

"Jag hade inte haft något emot om det hände igen (mål på stopptid) men såklart vill jag också ha fler matcher som mot Brentford när vi leder med 3-0 i matchens slutskede. Men gör man mål i sista sekunden så är den stora fördelen att motståndaren inte hinner göra något åt saken, det bra idag."

"Jag skulle säga att vi hade kontroll defensivt för vi släppte inte till för många chanser. Det var ingen lätt match, de är ett fysiskt lag. Och jag är inte helt nöjd med sättet vi spelade med boll, så det måste vara nästa steg under kommande veckor - att vi hittar bättre lösningar med boll."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen