post image

Rangnick: Han har bett om att få lämna United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ralf Rangnick bekräftar att Dean Henderson bett om att få lämna United, men att han inte har tillåtelse att söka ny klubb i januari. 

Dean Henderson missade gårdagens FA Cup-match mot Aston Villa pga av sjukdom och det har ryktats mycket om att han kan komma att lämna United – antingen permanent eller på lån – nu under januarifönstret. Henderson har fått se sig besegrad av David De Gea i kampen om posten som Uniteds förstamålvakt och har denna säsong bara fått två matcher.

Rangnick bekräftar att Henderson bett om att få lämna United, men säger i en intervju med TalkSport att han inte gett honom tillstånd att leta ny klubb.

”För några veckor sedan frågade han mig om han kunde få lämna men jag sa till honom att jag vill att han stannar till slutet av säsongen. Vi är väldigt nöjda med våra målvakter och om det är upp till mig så vill jag inte att han lämnar.”

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Henderson borde få mer speltid. Han är inte samma kvalitet som De Gea i linjespelet, men vårt försvar behöver desperat en mer proaktiv målvakt än De Gea. Försvaret känns stabilare med Henderson eftersom det inte behöver sjunka lika djupt, då Henderson kontrollerar sitt straffområde på ett helt annat sätt.

    2
    6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen