post image

Raiolas råd till Håland: Gå inte till United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Athletic så vill Mino Raiola inte att Erling Braut Håland tar klivet direkt från RB Salzburg till Manchester United. 

Erling Braut Håland har öst in mål både i Champions League och den österrikiska ligan och är redan uppe på 28 mål på 21 framträdanden denna säsong. Han har under hösten varit starkt länkad med Manchester United och rapporterna har varit många inför det stundande januarifönstret.
Det har bl.a rapporterats att Solskjaer – som hade Håland som spelare i Molde – satt en dedikerad scout på att hårdbevaka 19-åringen under hösten och det har ryktats om att hans far Alf-Inge Håland varit på Carrington på besök, för att spana in faciliteterna. Men nu skriver The Athletic att Mino Raiola – som representerar Håland, hellre vill att han går till en annan mindre europeisk klubb istället för att ta jätteklivet från Salzburg till tex Manchester United.

Om Raiola har spelarens bästa i åtanke låter vi vara osagt, men enligt The Mirror kan detta påstådda råd bero på att Raiola vet om att Hålands prislapp sannolikt kan skjuta i höjden om han gör avtryck i en halvstor europeisk klubb innan han går till en av de största klubbarna.
Det har också ryktats om att Håland har en klausul i sitt kontrakt som gör att han just under detta januarifönster kan köpas från RB Salzburg för endast £17 miljoner. Dvs långt under hans faktiska marknadsvärde.
Källa: The Athletic, The Mirror
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Denne unge norrman var rätt medioker mot Liverpool igår kväll.
  Så stanna kvar i Österrike några år till.
  Annars tycker jag att han påminner väldigt mycket om en viss Lukaku.
  Stor och stark och har förmåga att stå på rätt plats på rätt tid. Bra egenskaper för en nummer 9.
  Lukaku gjorde förövrigt mål mot Barcelona igår. Hjälpte inte Inter så mycket och Inter spelar i EL slutspel i vår. Det är bra lag kvar i EL (Ajax lyckades klanta till sig med en förlust igår kväll så att även dom spelar i EL slutspel i vår) så det blir väldigt svårt för oss att vinna EL. Men om vi ska bli ett reellt hot mot Liverpool i framtiden, måste vi kunna vinna EL.

  2
  0
  1. Håller med dig Jensan! Jag har skrivit flera gånger hur konstigt jag tycker det är att alla som sågade Lukaku nu verkar hylla Håland. Känns ologiskt bara.
   För övrigt så har jag har också ett råd till Håland; skiter sig fotbollskarriären så ska du inte satsa på en fotomodellkarriär i alla fall..

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen