post image

Raiola: Pogba vill vinna troféer med Man United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola säger i en intervju med Telegraph att han själv anser att det är synd att Pogba inte tilläts gå till Real Madrid, men att fransmannen nu vill vinna troféer med Manchester United. 

Paul Pogba var i somras starkt länkad med Real Madrid och det förekom rykten varenda dag,  men han gjorde inte mycket för att ta död på ryktena. Tvärtom så uttalande han sig några gånger i media och förklarade att han gärna skulle ta sig an en ny utmaning. Manchester United vägrade dock släppa honom och han blev kvar. Men ryktena har fortsatt under hösten och Pogba har varit borta länge med en skada, som ibland tycks någon märklig med tanke på en rad incidenter under rehabiliteringstiden.
Hans agent Mino Raiola ger nu en uppdatering om situationen i en intervju med The Telegraph.
”Paul vill vara framgångsrik och glad och han vill vinna priser. Och han hade älskat att göra det med Manchester United. Okej, det fanns intresse från Real Madrid och Manchester United lät honom inte gå. Vi gjorde ingen grej av det och han gjorde ingen grej av det. Och jag jobbar i samförstånd med spelaren.”

"Andra spelare kan ta det till extremer, men sån är inte Paul. Så man jobbar på olika sätt. Det fanns intresse från Real Madrid och de lät honom inte lämna. Jag tycker det är synd för eftersom både Paul och Zidane är fransmän så hade det varit en viktig faktor i fransk fotbollshistoria."
"Neville och alla de frustrerade ex-spelarna säger "han borde skämmas över det här och han borde skämmas över det där." Skämmas över vad? Han jobbar varje dag och gör sitt bästa. Han gnäller inte över att det inte finns något Champions League. Är han perfekt? Ingen är det. Är han också ansvarig för misslyckanden? Ja, det känner han. Om man är i laget så är man ansvarig för misslyckandena också"
"Han kan inte bli arg på Ole. Ole behandlade honom så bra när han var en äldre spelare och Paul var en yngre spelare (när Solskhaer hade Pogba i akademin innan flytten till Juventus) och den respekt och kärlek han fick av Ole betyder att han inte kan bli arg på Ole."
Källa: Telegraph, MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen