post image

Prislapp på den utlåtande succédansken

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Tottenham skickade direkt till din email.

Enligt tidningarna Telegraph och Metro så är både Tottenham och Manchester United intresserade av Lyon-backen Joachim Andersen och han kan finnas tillgänglig till ett rimligt pris i sommar. 

Den 24-årige mittbacken har gjort succé i Fulham sedan han kom på lån från Lyon i höstas och var en konstant i Scott Parkers startelvor. Och enligt en rapport i Metro så kan han nu bli kvar i Premier League även efter säsongen.

Tidningen menar nämligen att både Manchester United och Tottenham fått upp ögonen för spelaren. Båda klubbarna sägs vara på jakt efter förstärkningar i mittförsvaret och Anderson skulle kunna utgöra ett avsevärt mycket billigare alternativ än många andra spelare på transfermarknaden.

Enligt Telegraph så har förvisso spelarens värde ökat under de senaste året till följd av hans nivå i Fulham, men tidningen menar att Lyon - som gjort stora ekonomiska förluster det senaste året - är beredda att sälja för omkring £25 miljoner.

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Tottenham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Tomori som AC Milan har lånat från Chelsea kostar ~£25-28m. För runt en 10 matcher sedan så klev han in i laget och har tagit platsen från en italiensk landslagsman. Han är britt, vilket Maguire ville ha. Jag känner att detta är en riktigt bra värvning.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen