post image

Polisen: Han är gripen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester-polisen bekräftar att personen som fångades på bild då han gjorde rasistiska gester mot Fred, nu är gripen. 

Det där med rasism inom fotbollen är ett återkommande problem och igår under derbyt så var det dags för en ny incident. Det var när Fred skulle ta en höra för United som ett par personer från City-sektionen sågs skrika glåpord och göra apliknande gester mot Fred. Lyckligtvis har Polisen i Manchester nu bekräftat att man gripit mannen som gjorde gesterna.
”En man har arresterats efter att en video postades på sociala medier visade hur en person gjorde rasistiska gester i derbyt mellan Manchester City och Manchester United på Etihad Stadium i går” säger polisen i Greater Manchester i ett uttalande.
Ole Gunnar Solskjaer sa efter matchen att han hoppas på att Man City ser till att banna personen från arenan för all framtid.

"Fred och Jesse var nere för att ta en hörna och jag har sett videon och hört från grabbarna. Vi pratar om detta varenda jäkla vecka, men det här fångades på kamera. Enligt mig ska han aldrig någonsin släppas in på en arena igen. Jag har sett videon. Det är oacceptabelt."
Lingard och Fred hade följande att säga om saken:
"Inte ens den idioten kan förstöra kvällens känsla. Men ett skamligt beteende. Kanske att det är derbyt, men det är aldrig en anledning till att vara rasist" säger Lingard.
"Tyvärr lever vi i ett snurrigt samhälle. Det är väldigt synd att vi fortfarande måste leva med det 2019. Ute på planen såg jag ingenting. Jag såg det i omklädningsrummet efter matchen" säger Fred.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen