post image

Pogbas råd till ungdomarna: Ta er chans

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba säger att an hoppas på att de unga spelarna tar sin chans att bli legendarer i den största klubben i fotbollshistorien. 

Paul Pogba – som nu närmar sig comeback efter sin långtidsskada – pratar i en intervju med Manutd.com om Manchester Uniteds tradition av att utveckla och ge unga spelare chansen och säger att han ser fram emot att hjälpa unga grabbar som Greenwood, Williams, Garner och co.
“Jag tror och jag hoppas att jag kan hjälpa dem. Jag har sagt till många unga spelare som kommit upp i förstalaget “grabbar ni anar inte hur lyckligt lottade ni är.” Tyvärr för vår del så har vi haft många skador, men det har gett chansen till många av de unga spelarna.”
“Det här är en av de största klubbarna i världen och kanske den största klubben i historien och de har chansen att spela för den här klubben. Så jag säger till dem “ta er chans, spela, ni är unga, ni har kvalité, ni har ingenting att vara rädda för.”

"Jag hoppas jag kan ge dem goda råd när jag är på planen och även utanför planen. Och även om jag inte ser mig själv som gammal så hoppas jag att de unga spelarna tar över min plats efter jag slutar spela. Så är det ju. Jag kommer inte spela för alltid. Vi ger alla vårt bästa på planen och jag hoppas att dessa unga spelare kommer bli legendarer i klubben - de måste njuta av det och verkligen uppskatta chansen de har här."
Söndagens match mot Everton var den 4000:e matchen i rad med en akademiprodukt i matchtruppen - en smått otrolig tradition som sträcker sig tillbaka hela vägen till 1937.
"Var höll jag hus 1937 (skratt)? Det är helt otroligt och det visar den här klubbens identitet och kultur. Vi pratar alltid om att unga spelare kommer upp i förstalaget och det bara fortsätter så. Det är otroligt och har pågått sedan 1937. Man vill att det fortsätter så för kommande generation."
Källa: Sky Sports, Manutd.com

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Han skiter väl fullständigt i både klubben och hur det går för de yngre. Pogba Spelar för Pogba och sitt instakonto. Talang är inte allt, många ggr i världshistorien har vilja slagit klass. Sälj honom, investera i spelare med talang, vilja och verkligen vill spela för Man Ute. Min känsla är att Pogba inte vill va här. Dessutom är hans spelintelligens under all kritik vilket många sk “experter påpekat i många år. Och se de fick rätt!

    4
    6

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen