post image

Pogba: Så skyddar jag Greenwood

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba berättar om den mentorroll han tagit i sin relation till Mason Greenwood. 

Greenwood är en exceptionell talang. En avslutare i världsklass redan vid 18-års ålder. Och han har redan gjort 16 mål i sin första fulla säsong för United.
United har haft stora talanger tidigare, som efter succéartade genombrott, eller lovord från akademicoacherna i slutändan hamnat i mindre klubbar och inte fått den karriär de antagligen drömde om. Paul Pogba är angelägen om att detta inte sker med Greenwood. I d
”Alla ser hans talang, men vi har sett talangfulla spela här tidigare som haft en fantastisk start och sedan hamnat i andra klubbar. Det vill vi inte ska ske” säger Pogba till United Review. Vi vill skydda honom och enligt mig är sättet att göra det på genom att göra det klart för honom att han inte uppnått någonting ännu. Det vet han.”
”Jag gillar att prata med honom. Jag vill se honom med all sin talang göra över 15 mål per säsong och med den tid vi har kvar, lätt. Han vet att han måste jobba hårt och att han inte är där ännu. Mason har mycket tid. Han är fortfarande väldigt ung, men jag säger det till honom ”Mason, du är inte där ännu.” Han är en bra grabb. En ung och bra grabb. Jag skulle inte kalla honom ett barn. Det är han ju inte länge.”
”Självklart måste vi se efter honom, hjälpa honom att jobba hårdare och att pusha sig själv till att bli en storspelare. Det är det vi vill att han blir och det är den inställningen han måste ha. Han måste vilja bli den bästa målskytten, han måste ha detta i sitt medvetande och ha den mentaliteten – jobba hårt, pusha sig själv och han har allt som krävs för det. Jag vill inte hylla honom för mycket. Jag vill pusha honom så han kommer dit han ska vara.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen