post image

Pogba närmar sig comeback

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den franska tidningen LEquipe så har man ett preliminärt datum för när Paul Pogba kan vara tillbaka i spel för Manchester United. 

Pogba har varit skadad den absoluta majoriteten av säsongen, men ändå varit den kanske mest omtalade spelaren i media eftersom det alltid ryktas om hans framtid.
Han skadade sig redan i augusti, gjorde sedan en för tidig comeback i september och fick återigen tillbringa tid med rehabilitering. Runt jul var han tillbaka igen och gjorde två inhopp, men skadade sig på nytt och tvingades till en operation och längre rehabilitering.
 

Det finns inget officiellt datum för hans comeback men han själv postade i veckan en story på Instagram, men träningsklipp och texten "Snart."
Och den stora franska tidningen LEquipe skriver att det är 50/50 att Pogba är tillbaka till derbyt mot Manchester City den 8:e mars, men att det troliga är att man siktar på matchen mot Tottenham veckan efter.
Bruno Fernandes inträde i laget och den glans han tillfört har gjort att Pogbas kvalitéer plötsligt inte är lika saknade och Paul Scholes tror att en frisk Pogba hade haft svårt att ta plats i laget just nu när man har ett fungerande mittfält med Fred, McTominay och Fernandes:
"Det faktum att ingen pratat om när Pogba kommer tillbaka under de senaste veckorna säger enormt mycket om vad Fernandes gett laget. Han har antagligen levererat det som Pogba inte gjort under de senaste åren. Fernandes har fått den där friheten och det har fungerat."
"Pogba är en fantastisk spelare, men det ser inte ut som om han kommer vara här nästa säsong. Jag tycker United ska fortsätta som de gör nu. Jag tror det vore tufft för Pogba att ta sig in i det här laget just nu.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. “Jag tror det vore tufft för Pogba att ta sig in i det här laget just nu.”…. Vilken clown skrev det? Jag är emot allt som händer kring honom – men faktum kvarstår att han skulle kunna spela med ett ben och fortfarande vara bättre än 90% av våra spelare.

  36
  12
  1. Håller fullt ut med det citatet!
   Ser det ut att fungera här nu med Fernandes, Mct och Fred i vår så ser jag ingen anledning att försöka matcha in Pogba, en spelare som visar noll hjärta emot klubben även om han är våran bästa spelare på pappret.
   jag tror mer på hjärta och ett ihop spelat mittfält än individuell kvalitéer som slutar springa o flaxar med armarna så fort det inte går dennas väg.

   16
   31
   1. Håller med dig Troll,,,, Att Pogba är tillbaks för spel inte innebär att han per automatik får plats i start elvan,,, Pogba får spela sista 30-20 min under första två/tre matcher så att han ska kunna konkurrera om en plats i minfältet och visa upp att han förtjänar en plats i start elvan,,,,
    Att Pogba får plats i startelvan direkt efter att han tillbaks från skadan skickar fel signaler till resten av truppen om att i ManUtd är det inte prestationsnivån som avgör startelvans urval,,, tvärtom,,, det är stjärnstatus som avgör detta,,, och det inte har varit så under SAF,,, och det funkar inte så för stora fotbollslag,,,

    9
    21

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen