post image

Phil Neville: De måste värva NU

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Phil Neville säger att Manchester United måste ha tålamod med Ole Gunnar Solskjaer men att man måste se till att få in nya spelare under januarifönstret. 

Manchester United jagar förstärkningar, men kommer inte göra några panikköp. Värvningar i januari kommer bara bli av om ”rätt spelare” finns tillgängliga. Det är beskedet från Solskjaer.
Phil Neville säger att United måste ha tålamod med Solskjaer, men anser att man måste se till att få in nytt blod i spelartruppen under månaden för att han någon chans att prestera godkänt under andra halvan av säsongen.
”Det måste de vara (tålmodiga). Jag tycker inte att resultat som det i Carabao Cup är någon överraskning med tanke på kvalitén i truppen. Ole vet att han måste få in två, tre riktiga toppspelare. Den befintliga truppen är inte bra nog att utmana om ligan och det kommer krävas absolut allt de har för att ta en topp-fyra-plats.”

"United måste ge Ole tid och de måste backa honom på transfermarknaden. Jag tycker de behöver ett par spelare redan nu. Jag är inte säker på att de kan vänta för det där laget behöver förstärkningar för att ha någon som helst chans till kontinuitet. Det har varit deras största problem, men när ett lag som City spelar dom de gjorde i mitten av veckan så är det ingen överraskning att United inte kan spela på deras nivå just nu och det är inte realistiskt att tro att de ska kunna det" säger Neville till BBC.
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen