post image

Petit: Det där kommer fungera bra

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle franske VM-hjälten och f.d Arsenal-spelaren Emmanuel Petit vill gärna se resultatet av ett samarbete mellan Paul Pogba och Bruno Fernandes. 

Många drömmer om ett United-mittfält bestående av både Bruno Fernandes och Paul Pogba. Det hade potentiellt kunnat vara ett av världens starkaste mittfält. Men huruvida Pogba i dagsläget vill bli kvar i United eller lämna, är oklart. Det har på sistone dels förekommit rapporter om att Pogba gjort en kovändning och vill stanna i det pånyttfödda United, som precis värvat Fernandes och förväntas spänna musklerna i de kommande transferfönstret. Men det har också förekommit rapporter om att inget har förändrats – att Pogba fortfarande vill lämna United.
Den f.d Arsenal-spelaren är en av alla som gärna vill se magin som kan uppstå när Fernandes och Pogba delar mittfält:

"På två månader är han det bästa köpet under transferfönstret. Han har gjort så stort avtryck. Det är som att han varit i klubben i sex år. Han har ändrat mentaliteten i omklädningsrummet och det är väldigt svårt för en spelare att komma in i mitten av säsongen och lyckas med det."
"Det var meningen att Paul Pogba skulle göra det i Manchester United. Och han hade gjort det i form av ledarskap på planen (om han spelat). Men jag ser fram emot att se dem ihop på planen. Jag vill se om det kan fungera och det är jag ganska säker på att det kan."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen