post image

Patrice Evra tippar årets ”galna” Premier League-säsong

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra förutspår vilka lag som kommer slåss i toppen av Premier League i vår. 

Efter sju spelade ligaomgångar så får det sägas vara några överraskande tabellplaceringar – tex Liverpool, som ligger på åttonde plats och Leicester som ligger sist, med endast en inspelad poäng. I en intervju med Betfair förklarar Patrice Evra hur han ser på toppstriden och vilka lag han håller som favoriter till ligatiteln i vår.

”Det är en galen säsong och det har varit några överraskningar. Favoriterna var Liverpool och City, men allt kan hända. Jag säger alltid att man vet mer runt december, men nu har vi VM så allt är lite konstigt i år.”

 

"Jag tycker fortfarande att City och Liverpool får ses som favoriter, men det finns många andra också - som Tottenham, Arsenal och Chelsea. Men det är väldigt märkligt kring Chelsea just nu. United kan också överraska folk om de fortsätter slåss som de gjort. De kan vara med där."

"Alla lag är svåra att möta. Det är tufft att möta Crystal Palace och det är tufft att möta Newcastle. Alla matcher kommer att vara tuffa. Jag tror inte vi kommer få se några enorma poängavstånd. Jag tror inte laget som vinner ligan kommer att vinna med 20 poäng som tidigare år. Det kommer bli tufft och det är svårt att säga vilket lag som kommer vinna ligan. Men jag vidhåller Liverpool och City som favoriter."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen