post image

Parker: United kommer inte vinna det racet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelare Paul Parker tror att Ole Gunnar Solskjaer kommer att få svårt att vinna racet om Erling Braut Håland. 

Den spelare som just nu antagligen är starkast länkad med Manchester United inför det stundande januarifönstret är Erling Braut Håland. Den unge norrmannen – som spelade under Solskjaer i Molde – har öst in mål för sitt RB Salzburg under hösten och hamnat på många storklubbars intresselistor.
Det ryktas om intresse från storklubbar som Barcelona, Real Madrid och Juventus men ryktena om United har också varit mycket intensiva den senaste tiden och flera trovärdiga tidningar har skrivit om saken.
Den gamle Unitedspelaren Paul Parker – som spelade i United 1991 – 1996 – tror dock inte att man kommer lyckas värva Håland.
”Man kan inte ifrågasätta vad Haaland gjort hittills – han har gjort mål mot stora lag i den största turneringen. Men det största problemet United har i jakten på honom är att de inte kommer kunna få honom.”

"Vill han verkligen gå till Manchester United med tanke på den rådande situationen? Han skulle ha en enorm press på sig att leverera från sekunden han kom dit. Det är det jag oroar mig över varje gång jag hör honom nämnas som en möjlig värvning."
Källa: MEN
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen