post image

Parker: Tror inte han vill vara kvar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-backen Paul Parker tror inte att Paul Pogba vill vara i klubben och anser att man bör sälja honom och återinvestera pengarna i nya spelare. 

Paul Pogba gjorde comeback mot Watford med halvtimmen kvar och i går fick han en halvlek i matchen mot Newcastle. Det är ett annat United med fransmannen på planen och många fans önskar nog att flyttryktena försvann och Pogba istället tydligt committade framtiden till Manchester United.
Huruvida det blir så i realiteten är dock högst osäkert.. Och Paul Parker tror inte att Pogba blir kvar i United.
”Jag tror inte han har en framtid i klubben och det är jag inte glad över. Efter hur saker och ting artade sig under den tidigare managern (Mourinho). Saker som sades och gjordes.. Jag är inte säker på att han vill vara kvar och jag tror faktiskt inte han vill det. Som det är just nu i Manchester United så behöver de spelare som vill vara i klubben och som ger allt de har för laget, för fansen och för klubben”

"Om han vill lämna och det rätta priset möts så hade jag gjort mig av med honom snarast möjligt. Om United kan få ut rätt pris så kan de använda de pengarna och köpa in någon annan."
"De måste vara taktiska med sina värvningar eftersom de vet att nyförvärv inte kommer ge dem direkta framgångar. Man kan inte längre köpa till sig direkta framgångar."
 
Källa: MEN
 
 
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. ”De måste vara taktiska med sina värvningar eftersom de vet att nyförvärv inte kommer ge dem direkta framgångar. Man kan inte längre köpa till sig direkta framgångar.”
  Detta är 100% sant. Just därför undrar jag om Ole någonsin kommer vara rätt manager för United. Han har alla fall mycket kvar att bevisa att han räcker till. Om han inte kan det, då säljer vi honom precis som vi gör med spelarna som inte platsar.

  7
  2
  1. Fast just Oles värvningar har väl känts kloka hittills? Absolut inga floppar i alla fall. Sen behöver ju mittfältet stärkas något enormt, inget snack om saken. Men samtidigt är jag trött på alla panikköp och floppspelare united haft de sista åren, att jag hellre ger det tid och väntar in rätt folk. Schneiderlin, Schweinsteiger, Fellaini, Mata, Mikitarian m.fl. Jag är så jäkla trött på alla floppar!

   2
   4
   1. Jag håller med dig!
    Varför kan man köpa spelare som bara basera på pengar?!?! F.d manager har såld bra spelare och köp in opassande spelare ?!?? Hur fan gick det till?!?
    Jag ta heller spelare som vill spela för oss och ge allt och kan spela för Gud skull!
    Vi måste köpa rätt spelare!
    Alla har klagat på matic som mittfältare han (ole) byte ut honom från första 11 tom Young, mata mf. Han ser ju själv vilka som inte ge allt enligt mig!
    Men man kan inte bara sälja spelare utan att köpa spelare. Lukaku såldes pga att han blir trött på alla jävla klagermål!!
    Kollar nu då era kritiker bara förstör- för Manchester United!! Fan visa tålamod!
    En av världens bästa Mourinho fick ni bort. Om han inte passa United jag undra verkligen hur många tränare måste vi testa för att inse att vi bara slösa pengar för mängder med manager & spelare!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen