post image

Parker: Sälj Pogba så fort som möjligt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Paul Parker anser att det vore bäst att göra sig av med Paul Pogba, trots hans kvalitéer. 

Efter en sommar full av ihärdiga flyttrykten så har Paul Pogba varit borta med skada sedan i augusti – förutom två matcher i höstas då han gjorde för tidig comeback och sedan tvingades återgå till rehab mode.
Solskjaer sa i går att Pogba förväntas börja träna fullt med laget i nästa vecka, att man är hoppfulla om att ha tillbaka honom innan årsskiftet och att han kommer spela ”mängder av matcher” för Manchester United framöver.
Men det ryktas fortfarande mycket om hans framtid och f.d Unitedspelaren Paul Parker anser att man borde göra sig av med honom eftersom han är för ojämn i sina prestationer.

"Om det finns möjlighet att sälja honom så tycker jag att vi borde göra det ganska så snart. Om han varit effektiv när han spelat? Ja vid enstaka tillfällen. Man kan se hans talang, men man gör det inte tillräckligt ofta. Manchester United behöver nu spelare som kommer ge 100%" säger Parker.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen